Onze partners

Onze trouwe partner die ons bijstaat bij zaken welke betrekking hebben op bedrijfs overnames. Wanneer een bedrijf verkocht wordt is daar vaak onroerend goed aan verbonden. Potentiële kopers en verkopers van Zeker Bedrijfsovername staan wij bij met advies over de potentiële waardecreatie van het onroerend goed. Een prettige samenwerking welke hopelijk tot in de oneindigheid kan worden voortgezet. 

Bouwmeesters, een geliefde partner met welke wij al jarenlang nauw samenwerken. Bouwmeesters is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en transformatie van woningen en bedrijfspanden. Een gevestigde naam met een product van hoogwaardige kwaliteit. Vastgoed Vergunningen verzorgd alle ontwerpen, bouwtekening en vergunningsaanvragen met veel plezier. 

BalkonHerstel, een geweldige speler in haar branche. BalkonHerstel is al jaren actief in NoordHolland en heeft zich helemaal gespecialiseerd in het herstellen, opnieuw bouwen en restaureren van Balkons. Met haar toegewijde team wordt elke klant overtroffen. VastgoedVergunningen verzorgd alle vergunningen van BalkonHerstel al jarenlang met veel plezier. 

Een geweldige ontwikkelaar met liefde voor haar vak. Vastgoed Vergunningen werkt al jarenlang samen met de ontwikkelaar Stedeon. Hoogwaardige ontwikkeling en fraaie ontwerpen maken deze partner een geweldige relatie voor Vastgoed Vergunningen. 

NH Wonen, een trouwe partner met fantastische projecten. De meeste projecten zijn een prachtige uitdaging waar Vastgoed Vergunningen met veel plezier aan bij draagt. 

Vastgoed en Co is een fijne beheerder met een uitstekende staat van dienst. Een relatie met wederzijds profijt waar Vastgoed Vergunningen met plezier mee samenwerkt. 

LogoVV

Ons laatste news