Vergunning kamerverhuur

Vanaf€849,- excl. btw
Vrijblijvende offerte

Klaar om de stap te maken?

Bent u van plan om aan meer dan twee personen te gaan verhuren? Dan heeft u hiervoor heeft u een vergunning nodig. Wij helpen u graag! Bij woningdelen huren meerdere personen dezelfde woning, omdat de voorzieningen als de keuken, badkamer en woonkamer worden gedeeld. Voor velen is dit dé manier om alsnog in de stad te kunnen blijven wonen.

Wil u weten of u een vergunning kamerverhuur iets voor u is? Neem contact op of vul het formulier in.

Meer informatie

Waarom vastgoed vergunningen?

Referenties

Ruiter is een bouwbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen en dakopbouwen, met wie wij veel samenwerken. Op hun website vindt je meer informatie over wat er bij u mogelijk is, en kunt u vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Bovendien wordt een dakkapel van Ruiter in 1 dag geplaatst!

Bekijk website

Benieuwd naar wat een dakkapel voor uw woning precies oplevert? Op deze website vindt u wat de gemiddelde vierkante meterprijs is in uw gemeente. Zo kunt u makkelijk achterhalen of een dakkapel niet alleen ruimte oplevert, maar ook geld!

Bekijk website

Ondanks dat de gemeente met hun bestemmingsplan regels opstellen voor het plaatsen van dakkapellen, heeft de Rijksoverheid ook regels opgesteld waaraan iedere gemeente aan moet voldoen. In deze brochure vindt u deze voorwaarden.

Bekijk brochure

Andere vergunningen

Ook voor andere projecten binnen de omgevingsvergunning kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het uitbreiden van uw woonoppervlak, of het renoveren van het bestaande.

Tarieven

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik mijn vergunning heb?

Wij streven ernaar om de gehele vergunningaanvraag af te hebben binnen 10 werkdagen. Dat houdt in dat in die periode alle tekeningen gemaakt zijn, alle benodigde documenten zijn verzameld en zijn ingediend bij de gemeente. De gemeente heeft daarna 6-8 weken de tijd om hierop een oordeel te geven.

Krijg ik gegarandeerd een vergunning?

Voor wij aan uw project beginnen voeren wij een haalbaarheidsonderzoek uit, om te controleren of uw plannen in strijd zijn met de lokale gemeente. Zodra wij op de hoogte zijn van de juiste regels, kunnen wij u inlichten over of uw project haalbaar is, of niet.

Hoeveel kost mijn vergunning?

De prijs van uw vergunning is afhankelijk van het type. U kunt een offerte aanvragen via de pagina "Contact". Wij sturen vervolgens binnen 24 uur een vrijblijvende en transparant prijsopgave, afgestemd op uw wensen.

Heb ik nog meer nodig behalve een vergunning?

Om de vergunning compleet te maken hebben we bouwtekeningen en foto’s van het pand nodig. Als deze niet beschikbaar zijn, zullen wij op locatie een inmeting maken. Daarnaast bouwt Vastgoed Vergunningen zelf niet. Het is daarom van belang dat u een fabrikant of aannemer heeft die de dakkapel voor uw plaatst. Op zoek naar een aannemer? Neem een kijkje op www.bouwmeesters.amsterdam

Hoe kom ik aan een ontwerp voor mijn verbouwing?

Als u bij ons komt voor een vergunningsaanvraag, heeft u misschien nog geen ontwerp. Met onze expertise en architecten helpen wij u graag om een ontwerp te maken die precies binnen uw wensen valt.

Wij werken nauw samen met

LogoV3_Stedeon
CV eternity
Vastgoedenco
Huis kopen Cyprus
Zeker bedrijfsovername logo v4
Vergunningen
Locatie

Stammerhove 3
1112 VA Diemen

KVK

84112158

Onze voorwaarden
Algemene voorwaarden
Opzoek naar alles?
Sitemap

Copyright 2024 © Vastgoedvergunningen