Bouwkundig advies

Prijs opAanvraag
Offerte aanvragen

Veelgevraagd bouwkundig advies

Dit zijn de meest voorkomende categorieën voor bouwkundig advies. Staat uw vergunningen er niet tussen? Neem dan contact me ons op!

Prijs op aanvraag

Bekijk de mogelijkheden

Offerte
Prijs op aanvraag

Bekijk de mogelijkheden

Offerte
Prijs op aanvraag

Bekijk de mogelijkheden

Offerte

Wij helpt u met het geven van bouwkundig advies

Bent u van plan om een woning of een bedrijfspand te kopen of te verkopen? dan krijgt u met een keuring duidelijkheid over de kwaliteit, de staat van onderhoud en andere belangrijke punten welke bepalend zijn voor uw (ver)koop. Uw gehele woning wordt door onze adviseurs bekeken. Zowel van binnen als van buiten, op punten als de vloeren, de fundering, het dak, de keuken, etc. Onze bouwkundige adviseurs beoordelen de woning op alle gebreken.

Tijdens de bouwkundige keuring kunt u vragen stellen over de bouwkundige staat van de woning. Wij geven dan een passend advies. Een duidelijk bouwtechnisch advies is een belangrijk aspect wanneer u een woning gaat (ver)kopen. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Dit geeft u zekerheid over uw mogelijke aankoop of verkoop. Zo voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan. Adviserend doen wij uiteraard geheel onafhankelijk, waardoor ons bouwtechnisch advies van grote toegevoegde waarde is. 

Waarom een bouwkundige keuring?


Onze onafhankelijke bouwinspecteur controleert de bouwkundige onderdelen en installaties van het pand op functionaliteit, afwerking en mankementen. Het is ook mogelijk dat uzelf aanwezig bent tijdens de bouwkundige keuring. Zo kan de inspecteur zijn bevindingen ter plekke toelichten en kunnen alle vragen direct worden beantwoord. 

Wij brengen niet alleen de bouwkundige/ bouwtechnische staat van de woning in kaart, maar maken ook een duidelijk overzicht van de eventueel benodigde herstelkosten op de korte en lange termijn. Dit wordt ook meegenomen in het advies. Met onze onafhankelijke keuring weet u zeker dat het huis van boven tot onder door uitvoerig zal worden geïnspecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste advies. 

Op zoek naar een adviseur voor een aanbouw- of uitbouw vergunning bij de gemeente Amsterdam? Neem gerust contact op met Vastgoed Vergunningen om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Wat onze klanten vinden?